Energiecoöperatie Noordseveld viert twee mijlpalen

– Persbericht- Energiecoöperatie Noordseveld heeft twee mijlpalen bereikt: de financiering voor het zonnepark Halo is rond, en dochtercoöperatie Noordseveld op Rozen is opgericht. Tijd voor een feestje.

De start van het eerste zonnepark in de gemeente Noordenveld kan starten. Nu de financiering rond is begint de bouw van het zonnepark Halo binnenkort. Het zonnepark komt naast de gasopslag van de NAM in Langelo te liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s